Van Ins school- en klassepraktijk : schooljaar 1971-1972. - Stoffelen, Frans (Lier : Jozef Van In & Co, 1973)
Invoegwerk rond de praktijk van lesgeven: godsdienst, moedertaal, rekenen, geschiedenis, aardrijkskunde, natuurkennis, muziek, ...
Aflevering 38.