Schaum's outline of theory and problems of child psychology - Faw, Terry (New York : McGraw-Hill, 1980)
Met welke problemen worden kinderpsychologen in de praktijk allemaal geconfronteerd?
On spine: Child psychology.
Includes bibliographies and index.
Keywords: Child psychology