Doelstellingen. - St.-Gregorius Gentbrugge (Gentbrugge : St.-Gregorius)
Uitgave in eigen beheer, samenvatting van verschillende handboeken om zo tot een algemeen overzicht te komen: wat zijn de doelstellingen van het onderwijs?