Fijne uren : methode voor handenarbeid - van den Wijngaart, Pascal (Breda : Parcival)
3 mappen gevuld met werkfiches, waarop afbeeldingen van het beoogde resultaat en de nodige afmetingen en instructies om deze dingen te maken, en in elke map ook een begeleidende folder met de nodige uitleg. Bedoeld voor de bezigheidstherapie of het plastisch onderwijs binnen de muren van de instelling.