Lezingen gehouden op het Congres van de Nederlandse Vereniging voor Logopaedie en Phoniatrie (afdeling Zuid) te Brugge. - Nederlandse Vereniging voor Logopaedie en Phoniatrie (Gouda : Nederlandse Vereniging voor Logopaedie en Phoniatrie, 1954)
Verslag van het congres dat doorging in april 1954.