Europees sociaal fonds : een wegwijzer voor de Vlaamse initiatieven. - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap)
Handleiding bij de regels van het Europees Sociaal Fonds, uitgegeven door het departement Economie, Werkgelegenheid en Binnenlandse Aangelegenheden, Administratie Werkgelegenheid