Handig bekeken : voor de man in de man. - De Muiderkring (Bussum : De Muiderkring)
Knutselboek waarin allerlei ontwerpen en projecten over spoorwegmodelbouw, vliegtuigmodelbouw, scheepsmodelbouw, interieurverbetering, hulpwerktuigen, heteluchtmotor en buitenleven terug te vinden zijn.