De volle vrijheid : ideologie en geschiedenis van het anarchisme - Avrich, Paul, 1931-2006; Boenders, Frans (François Frédéric Louis), 1942-; Lehning, Arthur, 1899-2000 (Brussel : Manteau, 1978)
Ook Anton Constandse, Michel Oukhow en Colin Ward dragen hun steentje bij aan dit boek dat ons een beetje wijzer maakt in het anarchisme.
Lehning, A. Bakoenin.--Avrich, P. Kropotkins ethisch anarchisme.--Carroll, J. Max Stirner.--Boenders, F. Het ideële anarchisme van Gustav Landauer.--Constandse, A. L. F. Domela Nieuwenhuis en het anarchisme in Nederland.--Oukhow, M. Het anarchisme in België.--Ward, C. Notities van een laat twintigste-eeuws anarchist.
Keywords: Anarchism