Het verleden van Oosteuropa : maatschappelijke en culturele dynamiek tot het einde der Middeleeuwen - Dittrich, Z. R. (Zdenek Radslav), 1923-2015 (Zeist : De Haan, 1963)
Boekje waarin de vroegere culturele en maatschappelijke oosteuropese geschiedenis mooi aan bod komt. Kaarten, afbeeldingen, ...