De Sowjet-Unie anders bekijken - Baruch, Friedl; Boezeman-Boekhoff, Will; van Gaasterland, Leo (Amsterdam : Vereniging Nederland-USSR, 1986)
Beknopte gids over de Sovjet-Unie: ontstaan, verjarenplannen, koude oorlog, ...
Keywords: Economische politiek en planning (algemeen).; Rusland