Los generales de Franco - de Arce Robledo, Carlos, 1932-2006 (Barcelona : ATE : Mitre, 1984)
Boek over de generaals die Franco aan de macht hebben geholpen en mogelijk maakten dat Spanje verder bleef draaien onder Franco.
Includes index.
Bibliography: p. 315-318.
Keywords: Franco y Bahamonde Salgado, Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo, -- 1892-1975.; Spain. -- Ejército -- Biography; Generals -- Biography -- Spain; Spain -- History -- Civil War, 1936-1939.