Pensamiento político de Franco : antología - Franco y Bahamonde Salgado, Francisco Paulino Hermenegildo Teódulo (Franco Francisco)., 1892-1975.; Solis Ruiz, José; del Río Cisneros, Agustín (Madrid : Ediciones del Movimiento, 1975)
In het eerste deel van dit naslagwerk maken we kennis met het politieke gedachtengoed van Franco ; in het tweede deel handelt over hetpolitieke denken van Franco.
Keywords: Spain -- Economic policy; Spain -- Politics and government -- 1939-1975.; Spain -- Relations; Spain -- Social conditions -- 1939-1975.