Ethiek, recht en zorg : dilemma's bij euthanasie, aids : begin van leven en grenzen van zorg - Boon, Leo; De Beer, J. G. F. M.; Knip, Marten; Van Aller, H. B.; van der Arend, Arie J. G. (Amstelveen : Stichting Sympoz, 1986)
Bundel van lezingen gehouden op symposium aan de V.U. te Amsterdam op 25 april 1986