Pal Homonai. - Galerija Primitivne Umjetnosti (Zagreb); Bihalji-Merin, Oto, 1904-1993 (Zagreb : Galerija primitivne umjetnosti, 1972)
Catalogus van een tentoonstelling. Naïeve kunst.
Keywords: Homonai, Pal, -- 1922-2010.; Ausstellungskatalog