De wilde tuin van de verbeelding : zelfzorg als vrolijke wetenschap - Pint, Kris, 1981- (Amsterdam : Boom, 2017)
De moderne mens is continu bezig zichzelf te verbeteren en nog beter in de markt te zetten. In 'De wilde tuin van de verbeelding' laat Kris Pint zien hoe wij aan deze instrumentalisering van onszelf kunnen ontsnappen. In het werk van kunstenaars en denkers vindt hij elementen van een levenskunst voor iedereen die zichzelf en anderen niet langer wil begrijpen in termen van concurrentie en consumptie