La pratique psychiatrique à l'usage des étudiants et des praticiens - Laignel-Lavastine, Maxime, 1875-1953; Barbé, André, 1877-1959; Delmas, André (Paris : Baillière, 1919)
Lijvig handboek voor de studenten psychiatrie én de praktiserende afgestudeerden.
Keywords: Psychiatry; Psychiatry