Photovoicing recoverypathways. - De Maeyer, Jessica, 1981-; Van Steenberghe, Tijs (Gent : Eigen beheer, 2019)
Tijs Van Steenberghe en Jessica De Maeyer zijn beiden leerlingen aan de HoGent en hebben in deze uitgave fotografie gekoppeld aan het proces van "herstellen", herstellen van algemene zaken zoals een ziekte of druggebruik, maar bij momenten ook gendergebonden herstel zoals seksueel misbruik of moederschap. Een heel interessant experiment (eindwerk?) waarbij de foto's op een heel mooie manier duidelijk maken wat de betrokken persoon voelt, ervaart, ... De foto van een afsluiting waar een gat in geknipt is zegt bijvoorbeeld heel mooi wat de betrokken persoon wil. Een heel mooi fotoboek en een heel interessante invalshoek.