Jean-Marie Massou. ([Bruxelles] : Knock Outsider, 2022)
Jean-Marie Massou leefde sinds 1973 geïsoleerd in de bossen van Lot, waar hij op 28 mei 2020 overleed op 70-jarige leeftijd
Catalogue
Keywords: Massou, Jean-Marie, -- 1950-2020.