Waarom kunst in het ziekenhuis - Kamstra, Sabrina; van Oosten, Ilse; Haartsen, Tom ([Amsterdam] : Uitgeverij HetMoet, 2024)
Wat is het nut van kunst binnen de muren van een ziekenhuis, zo vraagt Kamstra zich af. We krijgen o.a. mooie foto's te zien van studenten die de opdracht kregen "kunst in tijden van corona" te maken, waarbij een foto van een vrouw die alleen in een kamer op een bed zit het verbod op sociaal contact heel duidelijk maakt.