Art et Marges Musée - Art et Marges Musée; De Naeyer, Christine, 1965-; Veress, Tatiana (Brussel : Art et Marges Musée, 2020)
Een heel mooie kennismaking met het Art et Marges Museum in Brussel, een museum dat net als het museum Dr. Guislain gewijd is aan outsiderkunst. Een pracht van een overzicht van deze kunst die zijn oorsprong meestal vindt tussen de muren van de psychiatrie. Het werk is, zoals dat hoort in Brussel
Catalog of an exhibition
Tweetalig Frans/Nederlands.