Pssst! : het grote weetjes en niet-weetjes boek over psychische ... euh ... je weet wel - Froyen, Brenda, 1978-2024; Schoonooghe, Tom (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2019)
De psychiatrie uitgelegd door Froyen ... aan kinderen, met verklarende tekeningen van Schoonooghe. Stress, eenzaamheid, roep om aandacht, ontspannen, medicijnen, schuldgevoel, luisteren, ...