Arnulf Rainer et sa collection d'Art Brut - Cardinal, Roger, 1940-; Kaiser, Franz-W.; Vouilloux, Bernard ([Lyon] : Fage éditions, 2005)
Een heel mooie catalogus van een tentoonstelling in La maison rouge. Foto's van de leefruimte van Arnulf Rainer, de bibliotheek, de muur vol werken, en veel foto's van de werken uit de collectie. We herkennen o.a. werken van Arnulf Rainer zelf en werken van Theo, twee artiesten die we ook al gezien hebben in tentoonstellingen van het Museum Dr. Guislain.