The empty fox hole - HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten); Van Cauteren, Philippe, 1969- (Gent : HISK, 2016)
Catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling met o.a. werk van Spaanse, Russische en Braziliaanse kunstenaars.