Eenzaamheid : de impact van sociaal isolement - Spitzer, Manfred, 1958-; van Duijn, Mara (Amsterdam : Atlas Contact, 2018)
Het fenomeen eenzaamheid wordt hier deftig onder de loep genomen: eenzaamheid veroorzaakt stress en maakt dus ziek en is zelfs een belangrijke doodsoorzaak.