Masters of Bedlam : the transformation of the mad-doctoring trade - Scull, Andrew, 1947-; Hervey, Nicholas; MacKenzie, Charlotte (Princeton : Princeton University Press, 1996)
In dit boek worden zeven belangrijke "mad-doctors" besproken die net als Dr. Guislain gezien worden als grondleggers van de moderne psychiatrie.