Omwentelingen - Burm, Sophie; De Vries, Ilke, 1981-; Desmet, Thomas; Dewulf, Bernard, 1960-2021; Wille, Jeroen (Antwerpen : Provincie Antwerpen, 2013)
Vooral het eerste deel van deze uitgave komt binnen: geschreven fragmenten van mensen die praten over conflictsituaties (tussen partners, of tussen ouders en kinderen) en wat dat met hen gedaan heeft, geïllustreerd met stills uit de video's waarin ze deze getuigenissen afleggen