Normal#verrückt : Zeitgeschichte einer erodierenden Differenz - Röske, Thomas, 1962-; Rotzoll, Maike, 1964- (Heidelberg : Wunderhorn, 2025)
Heel uiteenlopende thema's komen aan bod in dit werk: waanzin in justitie en psychiatrie, alcoholisme in de kunsten (films, stripverhalen, ...), de Duitse auteur en artieste Unica Zürn, ...
Dieser Katalog erscheint zur Ausstellung "Normal#Verrückt"