Saperi territorializzati : benessere, salute mentale e qualita vita in paese. - CISAV (Giugno : CISAV, 2025)
Themanummer over de vraag in hoeverre een goede geestelijke gezondheid bijdraagt tot een aangenaam dagelijks leven. Interessant voor het Museum Dr. Guislain omwille van een bijdrage van Bart Marius die in het artikel "Guislain, the museum as space of care" een woordje uitleg geeft bij het museum. Is trouwens het enige Engelstalige artikel in deze Itatliaanse uitgave.