Psychiatrie & maatschappelijk werk - Heimler, Eugene, 1922-1990 (Kortrijk : Werkgroep Psychiatrisch Maatschappelijk Werk, 1966)
Uit dit werk mag blijken dat psychiatrisch maatschappelijk werk heel divers is: reclassering en opvolging van gedetineerden, opvolgen van ouderen, abnormale kinderen of probleemgezinnen, ...