Annie, in jou blijf ik geloven. - De Cuyper, B. (Tielt Lannoo, 1986)
Annie, de vrouw van de auteur, werd het slachtoffer van een zwaar verkeersongeval. Na vele maanden coma en een lange hospitalisatie van drie jaar leven ze in een volledig aangepast huis. Dit boek is het sobere verslag van al hun ervaringen, van hun tegenslagen, van al hun geluk, van hun liefde enz.