Kinderen helpen bij verlies een boek voor al wie van kinderen houdt. - Keirse, Manu; Morgan, Jonathan (Tielt Lannoo, 2003)
Kinderen helpen bij verlies is een gids voor ouders, leerkrachten, opvoeders, familieleden en ook voor hulpverleners die zowel met kinderen, jongeren als met volwassenen in contact komen. Het laat hen zien hoe ze kinderen en jongeren kunnen begeleiden in de confrontatie met verlies, ernstige ziekte in de familie, echtscheiding en zelfdoding. Het bevat tal van waardevolle suggesties om kinderen, jongeren, ouders en zorgverleners te helpen.
Keywords: Infant; Child; Bereavement; Affective Symptoms -- therapy; Psychology, Child; Grief; Adaptation, Psychological; Death