Jezus leeft!. 5. - Hallemans, Ina.; Sauviller, Luc; De Pooter, Ann; Elliott, Lucy. (Brugge Die Keure, 2012)
Thema 1 : Wat is geluk? - Thema 2 : Profeet Elia laat Jahwe horen - LP 1 : Van heiligen en zielen - Thema 3a : Graag zien ... het allermooiste wat er is - deel 1 - LP 2 : Met zicht op Kerstmis - Thema 4 : De wondere wereld - Thema 5 : De Geest van God is heel nabij - LP 3 : Op weg met Jezus en Maria - Thema 6 : In vuur en vlam - Thema 7 : De Bijbel, het heilig boek, een bibliotheek - Thema 3b : Graag zien... het allermooiste wat er is - deel 2
4 cd's : met gezongen en instrumentale versie van de liedjes
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.5 -- Lager en basisonderwijs