Filosofie in beeld. - de Heer, Margreet; Kohl, Yiri T.. (Averbode Averbode, 2010)
Striptekenares Margreet en haar man Yiri maken een reis door de geschiedenis van de Westerse filosofie en brengen al deze vragen kleurrijk in beeld.
Keywords: Comics