Is het nu Generatie X, Y of Einstein? FAQ voor leraren, opvoeders en ouders. - De Bruyckere, Pedro; Smits, Bert (Mechelen Plantyn, 2008)
In dit boek over 'de jeugd van tegenwoordig' proberen de auteurs een genuanceerd en positief beeld te geven van de groep jongeren van vandaag. Ze doorprikken enkele mythes en verklaren de belangrijkste tendensen. Begrippen worden duidelijk uitgelegd en van voorbeelden, kanttekeningen, tips en links voorzien. Het boek is bedoeld voor leraren, ouders en andere opvoeders. Ze vinden er tips over hoe ze deze generatie kunnen bereiken en begeleiden.
Verschenen als aflevering 21 van de losbladige publicatie