Religie in beeld. - de Heer, Margreet; Kohl, Yiri T.. (Zoetermeer Meinema, 2011)
Margreet de Heer brengt de vijf grote wereldreligies en de eigentijdse spiritualiteit in beeld via een stripverhaal.
Keywords: Comics