Het kerkelijk jaar in beeld een documap voor het lager onderwijs. - Leterme, Chantal; Goris, Guido; Mermans, Annemie; Redactie Zonnestraal; Redactie Zonneland (Averbode Altiora, 2002)
Deze documap bevat
- achtergrondinformatie voor de leerkracht over de belangrijke perioden en feesten in het kerkelijk jaar
- 15 lesvoorbeelden, 5 voor elke graad van het lager onderwijs
- 16 miniposters, die de belangrijke momenten van het kerkelijk jaar in beeld brengen
Miniposter 16 : Christus-Koning
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs