De Bijbel in schilderijen 50 bijbelse verhalen in de kunst - Denizeau, Gérard.; Riemsdijk, Hans van (Hans E.); Driessens, Koen 1966- ([Antwerpen] Utrecht Davidsfonds Uitgeverij Kok, 2017)
Kunsthistorische beschrijving van schilderijen die vanaf de middeleeuwen tot de twintigse eeuw zijn gemaakt bij vijftig verhalen uit de Bijbel.
Met register.
La bible expliquee par la peinture