Wereld zonder einde reflecties op mijn leven als monnik - Keating, Thomas; Verboven, Lucette; Slingerland, J. (Jaap) (Utrecht Uitgeverij Kok, 2017)
Interview met de Amerikaanse pater trappist Thomas Keating (1923).
World without end
Met bibliografie, literatuuropgave.