De profeet in de vis - ter Linden, Nico 1936-2018; Jitta, Ceseli Josephus (Amsterdam Balans, 2007)
De profeet in de vis is een schatkamer van verhalen. Over Jozua, Gideon en Simson, over Saul, David en Salomo, over Elia en Elisa. Het Hooglied, Ruth, Esther en Daniël vinden eveneens een plaats in dit meeslepende nieuwe boek van Ter Linden. En natuurlijk Jona, de profeest in de vis. Stuk voor stuk zijn het spannende en fascinerende vertellingen, voor kinderen maar ook voor volwassenen. (Bron: covertekst)
De profeet in de vis is een schatkamer van verhalen. Over Jozua, Gideon en Simson, over Saul, David en Salomo, over Elia en Elisa. Het Hooglied, Ruth, Esther en Daniël vinden eveneens een plaats in dit meeslepende nieuwe boek van Ter Linden. En natuurlijk Jona, de profeet in de vis. Stuk voor stuk zijn het spannende en fascinerende vertellingen, voor kinderen maar ook voor volwassenen, zoals is gebleken.