Het Kerst kinderbijbel liedjesleesboek het complete kerstverhaal en 25 kerstliedjes - Borkent, Ria, 1950-; Boter, Iris.; van Dijk, Peter; Vuijk, Corinne; Miltenburg, Sanne (Zoetermeer Mozaïek Junior, 2009)
Verzameling korte bijbelverhalen over Kerstmis, voorzien van muzieknotaties en liedteksten van bekende en nieuwe kerstliedjes. Met, ook paginagrote, kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.
Licentie-uitg. van: Amersfoort : Kwintessens NZV Uitgevers.
Rugtitel: Het kerstkinderbijbelliedjesleesboek.