Ik zing want ik ben blij liederen voor de kinderviering - Willems, An; Vanloo, Riet.; Poelmans, Katleen; Hendrickx, Danny (Averbode Altiora, 1998)
Deze liedbundel bevat de teksten, de partituren (met gitaarakkoorden) én de uitvoering op cd van 33 liederen die geschikt zijn voor kindervieringen, zowel voor de eucharistie van de eerst communie en het vormsel, als die van elke zondag.De teksten, waarvan de meeste gebaseerd op bijbelverhalen, zijn qua woordgebruik aangepast aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Er werd duidelijk rekening gehouden met hun leefwereld. De muziek is levendig, de melodieën plezierig om te zingen.
Alleluja, alleluja
LO