Seksuele ethiek in dynamisch en kwalitatief perspectief. - Cornu, Ilse. (Antwerpen Garant, 2013)
Het boek plaatst wegwijzers vanuit het christelijk personalisme. Dit model brengt op een verrassende manier concrete relationele en seksuele thema's levensnabij in kaart en geeft er zinperspectief aan. Deze open en uitdagende benadering nodigt de lezer uit om zichzelf kritisch en geëngageerd te situeren op het veld van partnerrelaties en seksualiteit en er anderen in te begeleiden.
Keywords: 241.64 -- Theologische ethiek: seksuele ethiek