Gij zijt mij te sterk : gelovig leven in het licht van de Bijbel. - Rossel, Wilfried (Antwerpen Patmos, 1977)
Deze bundel opstellen over bijbelse themata en verhalen is gegroeid en gerijpt tijdens vele weekends, waarin de auteur met jongeren, religieuzen of leken, samen biddend en discuterend op zoek ging naar de levenswaarde van een of andere perikoop. Hij wil een bijdrage zijn tot een gezonde bijbelse spiritualiteit. (Bron: covertekst)
Keywords: 248.1*6 -- Bijbelse meditatie