Hoop, geloof, liefde Godfried Danneels en andere Vlamingen getuigen. - Danneels, Godfried; Casaer, Joris (Mechelen Trendbookx, 2009)
In het witboek Hoop, geloof en liefde spreekt Kardinaal Danneels in een open gesprek over dromen, twijfels, vertrouwen, huilen en lachen. Kardinaal Danneels en ook dertig andere Vlamingen spreken openhartig over de drie dragende thema's uit het boek Hoop, geloof en liefde. Zowel gelovigen als ongelovigen, katholieken, islamieten en boeddhisten komen aan bod.
Witboek