Al de dagen van ons leven een boek voor gelovige gezinnen. - Deleu, Paul.; Dehaene, Trees, 1948-2003; Bulckens, Jef.; De Maeyer, Gregie; Stappers, Koenraad-Edward; Van Wouwe, Paul; van Dongen, Wim (Averbode Altiora, 1986)
Het boek wil een hulp zijn om het leven in het gezin evangelisch gestalte te geven via allerlei concrete gezinservaringen en gevatte theologische toelichtingen, verrassende verhalen en mooie gebeden, creatieve gezinsspelen en smakelijke recepten, weerspreuken en levenswijsheid, gedichten en liederen, en zoveel meer.
Keywords: 249 -- Familiale spiritualiteit