Het begon met licht. - Huiberts, Gerrie; Westerduin, Anne (Mechelen KBS (Katholieke Bijbelstichting), 2010)
Bijbelverhalen: een geschiedenis van de vriendschap tussen God en de mensen
Versjes en illustraties verfraaien het geheel; een geschikt voorleesboek voor de kleinsten.