Die naar ons omziet : een moment van bezinning en gebed - Bruggeman, Paul; Zuidberg, Gerard 1936-2018; De Sauter, Willy (Tielt Lannoo, 1977)
In dit boek zijn dertig korte teksten gebundeld ter bezinning op ons dagelijks geloof. Elke tekst wordt gevolgd door een persoonlijk gebed of een serie voorbeden om aan de bezinning een direkte en persoonlijke vorm te geven. (Bron: covertekst)
Keywords: 242 =393 -- Meditatie. Contemplatie--Nederlands