Een lichtkring om het kruis scheppingsleer in christologisch perspectief - van de Beek, A. (Abraham) 1946- (Zoetermeer Uitgeverij Meinema, 2016)
Beschouwing door de emeritus hoogleraar theologie van de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: 231.51 -- De Deo creatore. Schepping