Liefde een onmogelijk verlangen? - De Wachter, Dirk. (Tielt Lannoo, 2016)
In dit boek beschrijft de auteur hoe de liefde in haar voortbestaan bedreigd wordt door het hedendaagse consumentisme en de kwalijke illusie dat alles maakbaar is. Dit boek is een pleidooi om gewoon te doen. Want alleen dan, als we niks forceren, kan de liefde in volle glorie verschijnen.
Dit boek is een speciale uitgave van Uitgeverij Lannoo en De Standaard. Ze is afgeleid van de geïllustreerde basisversie van Liefde (ISBN 9789401421331) uitgegeven bij LannooCampus, Leuven.