Heiligenlevens in Nederland en Vlaanderen. - Jongema, Marten; Jongen, Ludo. (Amsterdam Bakker, 1998)
Ludo Jongen vertelt de levens van 38 heiligen die in Nederland of Vlaanderen geboren of gestorven zijn, of er werkzaam waren. De oudste is Servaes, de eerste bisschop van Maastricht, de jongste Titus Bradsma, de in Dachau omgekomen karmeliet. Slechts vijf zijn van na de Middeleeuwen. Van elke heilige geeft hij ook een kleine afbeelding.
Keywords: Christian saints -- Biography -- Belgium -- Flanders; Christian saints -- Biography -- Netherlands; 235.3 <491.9> -- Hagiografie--De Nederlanden. Benelux